Kaulitz-Trümper Wedding

2009.augusztus 2.
Simone Kaulitz és élettársa,Gordon Trümper sokéves ismeretség után házasságot kötött!

A bild.de egyik cikke az eseményről:

A fürdőzők is csodálkoztak,amint a pár a dűnék között elhaladt.A vőlegény barna öltönyben ,drapp nadrágban és kalapban.A menyasszony fehér ruhában,a vállát stólával takarva.Fejedelmi időjárás 28 fokkal!

Gyorsan elterjedt a pletyka Seebad Göhren-ben:Simone Kaulitz,a Tokio Hotel-ikrek Bill és Tom édesanyja,és az élettársa Gordon Trümper (37),az északi parton igazán romantikus körülmények között mondták ki az ,,Igen"-t.

A festőnő Loitscheből (Sachsen-Anhalt) és a ,,Fatun" gitárosa 12 éve ismerik egymást.Az ő ,,RockSchool"-jában tanult meg Tom gitározni.

Szombat,14.30:A pár a „Hanseatic“ hotel „Bernsteinpalais“-ből a vendégmenettel halad a strandon felállított fehér sáor felé.

Csak egy valami irritálta a fürdőzőket:MIT KERES EGY NYILVÁNOS WC A FINOM ESKÜVŐISÁTOR MELLETT?

A ceremónia után a társaság pezsgővel és büfével szórakozott,a sátor mögött-a friss házasok forró csókja.Ennyi ital és rágcsálnivaló mellett igazán elkel egy toalett,a hotel túl messze van.


Az esküvői vendégek először 18.30-kor vonultak vissza ünnepelni a „Bernsteinpalais“-ba egészen a reggeli órákig.Bill és Tom még egy szerenádot is adott.

A Tokio Hotel sztárok először Göhrenben jelentek meg nyilvánosan.Amikor délben-egy testőr kíséretében-sétáltatták a kutyáikat...

HQ képek: